Bemutatkozás

Cégünkről

A vállakozás létrehozása 2001-ben alkalmazottként eltöltött sikeres pályafutásom alapján az önállósodás igényével indult. Szűkebb és tágabb lakókörnyezetemből egyre több borász, borkészítéssel foglalkozó  keresett meg, szakmai segítsényújtás céljából. 
Jó minőségű bort laboratóriumi háttér nélkül előállítani ma már szinte lehetetlen. Ezt az élet és a vállalkozásban eltöltött sikeres tíz év is bizonyítja.
A rendszerváltás után megszűntek a nagyüzemek (Móri ÁG ) így a borászat sok kisebb mennyiséget előállító borászatra tagozódott, illetve hobby bortermelőkre. Ennek következtében Móri, Etyek-Budai, Szekszárdi, Pannonhalmi stb. borvidékek laboratórium nélkül maradtak.
Egy laboratórium létrehozása és felszerelése a környező borvidékeken borászkodók részére – méretükből adódóan is –  igen költséges, és nehezen megtérülő beruházás, személyi és tárgyi feltételek biztosítása ezeknek a gazdáknak szinte lehetetlen.
Az általam létrehozott vállalkozás ezt a hiányt pótolta, illetve pótolja a mai napig.
A vállalkozás beindulását követően egyre távolabbi helyekről kerestek meg egyre többen, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegyék, ennek kiszolgálása érdekében nyitottunk új telephelyet Székesfehérváron 2003-ban. A két telephellyel jelenleg 100-150 km-es körzetben jól ki tudjuk szolgálni a hozzánk fordulókat Etyek, Bicske, Pannonhalma, Pápa, Győr, Komárom, Tata. Tatabánya, illetve Dunaújváros, Veszprém, Balaton északi part, Velencei tó és környékéről.
A vállalkozás nagy előnye, hogy a laboratóriumi vizsgálat elvégzése után szakmai tanácsot adunk a bor kezelésével kapcsolatban, illetve a szükséges kezelőanyagot is biztosítjuk legyen szó akár 100 literes, akár 1000 hektoliteres tételről.
Fentieken kívül a borkészítéshez szükséges gépeket, eszközöket, kezelőanyagokat, palackokat, dugókat, forgalmazunk.
Varga Erzsébet

 

Shopping Cart